View this page in English
Encantar Ensemble

Encantar Exclusive

Beste allemaal,

U kan Encantar steunen door een EXCLUSIVEkaart te kopen. Deze kaart geeft u recht op 1 concert naar keuze. Zit u graag op de eerste rij? Geen enkel probleem, dan reserveren wij die avond een zitplaats voor u op de plaats waar u het had gewild. Achteraf is er ook, indien u dat wenst, een meet&greet mogelijk met de 4 zangeressen. Een unieke gelegenheid om al uw vragen in eigen persoon aan Encantar te stellen!

Het enige wat u moet doen is 25 euro (voor 1 persoon) of 40 euro (voor 2 personen) op onze rekening storten (BE52 7340 1972 9809 EUR) met vermelding EXCLUSIVEkaart (1 of 2 personen). Wij verzenden uw EXCLUSIVEkaart naar uw adres en u laat ons daarna per mail (naar kerlijne@hotmail.com) nog weten welk concert u graag had gekozen, of u een speciale plaats kiest en of u van de kans wil gebruik maken Encantar in levende lijve te ontmoeten na het concert. Op de dag van het concert zal uw concertticket op uw naam aan de kassa klaarliggen. Uw EXCLUSIVEkaart hebt u op de dag van het concert dus niet nodig.

Wij hopen dat al onze trouwe fans Encantar willen ondersteunen. Wij houden u uiteraard via de website op de hoogte van het reilen en zeilen binnen Encantar. Uw steun betekent voor ons enorm veel!!!

Lieve groeten,

Encantar